“ Марица Парк”
Вложихме целия си опит и желание да създадем качествена и сигурна среда за новия Ви дом! Съчетахме идеята за уют, комфорт и хармония в рамките на града. Заложихме на впечатляваща визия, европейско качество, функционални разпределения и богата паркова среда, за да представим на пазара проект, задоволяващ всички изисквания за висок стандарт на живот!

Търси

Разпределение в жилищен комплекс „Марица парк“

Свободни имоти
Представяме на Вашето внимание своя нов

жилищен проект “ Марица Парк”.

Вложихме целия си опит и желание да създадем качествена и сигурна среда за новия Ви дом!

Съчетахме идеята за:

уют, комфорт и хармония
в рамките на града. Заложихме на впечатляваща визия, европейско качество, функционални разпределения и богата паркова среда, за да представим на пазара проект, задоволяващ всички изисквания за висок стандарт на живот!

“Марица Парк”

се състои от четири сгради, всяка от които с един подземен и шест надземни етажа. Между тях ще бъдат изградени алеи, места за отдих, пъстри градини, равномерно разпределено озеленяване, два детски къта, стрийт фитнес, площадки за домашни любимци, както и хранителен магазин.

конструктивна етажна височина от 3 метра

“ Марица Парк” ще впечатлява със своята модерна визия, а усещането на живущите в комплекса ще е за безопасен, хармоничен и качествен живот!

Прочети повече
Жилищен комплекс Марица парк

Схеми за плащане

Схемите на плащане, които предлагаме, са гъвкави и съобразени с етапите на завършеност и предпочитанията на нашите клиенти - БЕЗ комисион от купувача.

Осигуряваме пълно съдействие за банково консултиране и кредитиране.

Основните схеми, които предлагаме са:

План "А"


20%

при подписванe на предварителен договор


80%

акт 14

План "B"


20%

при подписванe на предварителен договор


80%

акт 16

План "C"


50%

при подписванe на предварителен договор


50%

акт 14

План "D"


50%

при подписванe на предварителен договор


50%

акт 16

План "E"


100%

при подписванe на предварителен договор

План "G"

Попитай за твой личен план

свържете се с нас, за да направим личен разплащателен план за Вашия бъдещ имот, спрямо ежедневието и изискванията Ви

Защо да изберете нас?

Светли и просторни жилища благодарение на заложената конструктивна етажна височина от 3 метра

Многокамерна алуминиева дограма с термомост от най-висок клас в допълнение на стъкло тип “4-ри сезона” и висококачествен обков.

Зоните за отдих са с 2 детски площадки, пейки, богато озеленена градина, външен фитнес, алеи и др. Обособено е място за домашни любимци.

Допълнителна висококачествена шумоизолация на пода на всеки апартамент. Край на проблемите с токчета, детска игра и всякакъв шум от съседите.

Подсигурена 24 часово видеонаблюдение и контрол на достъпа.

В Марица парк ще достигнете бързо всеки етаж с висококачествени, тихи и комфортни асансьори. Всички асансьори достигат до подземния паркинг.

„Марица парк“ е , ситуиран в район, характеризиращ се с ниско застрояване, в близост до основни пътни артерии и бърз достъп до всяка част на града. На пешеходно разстояние, на Ваше разположение има ресторант, хранителни и нехранителни вериги, спортна зала, елитни училища, университет, както и автобусни спирки на градски транспорт.

Набери