“ Марица Парк”
Вложихме целия си опит и желание да създадем качествена и сигурна среда за новия Ви дом! Съчетахме идеята за уют, комфорт и хармония в рамките на града. Заложихме на впечатляваща визия, европейско качество, функционални разпределения и богата паркова среда, за да представим на пазара проект, задоволяващ всички изисквания за висок стандарт на живот!

Търси

Представяме на Вашето внимание своя нов жилищен проект “ Марица Парк”.

Вложихме целия си опит и желание да създадем качествена и сигурна среда за новия Ви дом!

Съчетахме идеята за:

уют, комфорт и хармония
в рамките на града. Заложихме на впечатляваща визия, европейско качество, функционални разпределения и богата паркова среда, за да представим на пазара проект, задоволяващ всички изисквания за висок стандарт на живот!

 ‘’Марица парк“ се състои от четири сгради, всяка от които с един подземен и шест надземни етажа. Между тях ще бъдат изградени алеи, места за отдих, пъстри градини, равномерно разпределено озеленяване, два детски къта, стрийт фитнес, площадки за домашни любимци, както и хранителен магазин.

„Марица парк“ е жилищен комплекс от затворен тип,

ситуиран в северната част на град Пловдив - район, характеризиращ се с ниско застрояване, в близост до основни пътни артерии и бърз достъп до всяка част на града. На пешеходно разстояние, на Ваше разположение са ситуирани:

 • ресторант
 • хранителни и нехранителни вериги
 • спортна зала
 • елитни училища
 • университет
 • автобусни спирки на градски транспорт

 Сградите са с контролиран достъп и 24-часово видеонаблюдение.

Комплексът се състои от 151 на брой апартаменти, от които -  12 студиа, 36 двустайни и 103 тристайни.

Проектирали сме вариации на жилища за всеки вкус - апартаменти с дворни веранди, пентхауси с просторни покривни тераси, стандартни тристайни и двустайни домове, като сме заложили конструктивна етажна височина от 3 метра.

“ Марица Парк” ще впечатлява със своята модерна визия, а усещането на живущите в комплекса ще е за безопасен, хармоничен и качествен живот!

Не на последно място сме заложили идеята за енергийна ефективност – захранването на изключително луксозно завършените общи части на сградите ще бъде посредством соларни панели. Също така сме предвидили шумо- и топлоизолация на всеки етаж .

‘’Марица парк“ обещава пълноценен начин на живот за Вас и Вашето семейство, както и нарастваща във времето стойност на инвестицията Ви!

За Вашия пълен комфорт сме се погрижили да решим един от най-честите проблеми в града, а именно осигуряването на паркиране. Обезпечението е на 160%, като на Ваше разположение са 155 гаража и 87 паркоместа.

Собствениците на електрически автомобили ще могат да се възползват от външни паркоместа, оборудвани със зарядни станции.

Защо да изберете нас?

Светли и просторни жилища благодарение на заложената конструктивна етажна височина от 3 метра

Многокамерна алуминиева дограма с термомост от най-висок клас в допълнение на стъкло тип “4-ри сезона” и висококачествен обков.

Зоните за отдих са с 2 детски площадки, пейки, богато озеленена градина, външен фитнес, алеи и др. Обособено е място за домашни любимци.

Допълнителна висококачествена шумоизолация на пода на всеки апартамент. Край на проблемите с токчета, детска игра и всякакъв шум от съседите.

Подсигурена 24 часово видеонаблюдение и контрол на достъпа.

В Марица парк ще достигнете бързо всеки етаж с висококачествени, тихи и комфортни асансьори. Всички асансьори достигат до подземния паркинг.

„Марица парк“ е , ситуиран в район, характеризиращ се с ниско застрояване, в близост до основни пътни артерии и бърз достъп до всяка част на града. На пешеходно разстояние, на Ваше разположение има ресторант, хранителни и нехранителни вериги, спортна зала, елитни училища - Езикова гимназия - Пловдив, университет ПУ "Паисий Хилендарски" - нова сграда, както и автобусни спирки на градски транспорт.

 • 3м
  Конструктивна височина на
  тавана
 • 160%
  Осигурено
  паркиране
 • 2
  Зони за отдих
 • 151
  Апартамента

Набери